STAP 1 Beoordelen van je sollicitatie

We lezen je Curriculum Vitae en/of je motivatiebrief en maken een inschatting in hoeverre jij past binnen de functie en het bijbehorende team.

STAP 2 Contact opnemen

Wanneer wij denken dat je op basis van bovenstaande voldoende binnen de functie en het team past, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Barneveld.

STAP 3 Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek stellen wij ons aan je voor en vertellen je over onze gave machines en werkzaamheden, onze bedrijfscultuur en wat voor team je mag verwachten. We leren jou natuurlijk ook graag wat beter kennen en naast je ervaring en ambities zijn we vooral benieuwd in wie jij bent en hoe je in het leven staat.

STAP 4 Vervolggesprek

Als wij beiden na het kennismakingsgesprek nog steeds enthousiast zijn, nodigen wij je graag uit voor een diepgaander vervolggesprek. In deze fase praten we uitgebreider en inhoudelijker over de werkzaamheden en de wederzijdse verwachtingen. Je gaat dan ook in gesprek met iemand uit het team waar je komt te werken.

STAP 5 Aanbieding

We hebben er beiden vertrouwen in dat wij bij elkaar passen en doen je een interessante aanbieding. WELKOM BIJ BKV.

STAP 6 Onboarding

Welkom aan boord! In ons online inwerkprogramma leer je BKV al vóór je eerste werkdag kennen. We vertellen je alles over onze bedrijfscultuur, het werken met onze kranen en nog veel meer. Zo ben jij optimaal voorbereid op je eerste werkdag en kun je vol zelfvertrouwen met je collega’s aan de slag. We fiksen het samen!

Naar de onboarding