Het verhaal van
onze organisatie

Neem contact op

Barneveldse Kraanverhuur. Daar staat BKV voor en daar zijn we trots op. Wat ooit begon als klein eenmansbedrijf in het buitengebied van Barneveld, is nu uitgegroeid tot een specialist die in West-Europa gevraagd wordt voor hijswerk. Zeker als het om complexe opdrachten gaat, doen bedrijven graag een beroep op BKV. Dat heeft te maken met twee dingen: we doen ons werk vakkundig, snel en precies én we kunnen gebruik maken van jaren ervaring. We hebben alles in huis om de klus goed te klaren.

70

Medewerkers

We hebben een compleet team. Van engineers tot machinisten. Van planners tot veiligheidskundigen.

30

Kranen

Het wagenpark bestaat uit blauw gele kranen die er stuk voor stuk uit zien als of ze net uit de fabriek komen.

1

Team

Elke dag zijn het de teams van mensen op de kranen die gezamenlijk het werk verzetten. Team BKV.

Van kartbaan tot Sinterklaas

Bij BKV helpen we elkaar. Kom jij bijvoorbeeld als machinist laat terug van een klus en heb je nog wat op te ruimen, dan is er al gauw een collega die je komt helpen. We voelen ons verantwoordelijk voor elkaar. Voor het werk, de klant, de omgeving. Samen uit, samen thuis. Ook letterlijk trouwens. Onze personeelsvereniging (’t Hijsblok) organiseert regelmatig uitjes en gezellige momenten. De ene keer razen we over de kartbaan, de andere keer steken we de barbecue aan. En natuurlijk zijn er de vaste momenten waarop we met z’n allen bij elkaar komen. Sinterklaas bijvoorbeeld, waarbij je kinderen ook welkom zijn. Of Kerst, dat we samen met je partners vieren. Reken maar dat bijna iedereen er dan is.

Teamwork

Vandaag met elkaar een reusachtige hijslast op z’n plek zien te krijgen. Millimeter voor millimeter, vertrouwend op elkaars aanwijzingen, in uiterste concentratie. En vrijdagmiddag samen de frikandellen uit het sissende vet hijsen, sterke verhalen uitwisselen en een biertje drinken. Dat hoort bij elkaar. Genieten van het teamwork, werken met oog voor elkaar. Dat is typisch BKV. We zetten elkaar in de kantine gerust een keer voor schut. Maar als het erop aankomt, zíjn we er voor elkaar. Dat is collegialiteit op z’n best!

Een duimpje

Weet je wat er ook bij onze bedrijfscultuur hoort? Dat we elkaar erop aanspreken als er iets goed of fout gaat. Gewoon, een duim omhoog. Of een goedbedoelde hint. Een welgemeend complimentje. Of een puntje van aandacht. Dat helpt ons om gezamenlijk goed werk te leveren. En los daarvan: zo ga je toch gewoon met elkaar om? Een grapje links, een borreltje rechts. Dat hoort bij onze cultuur. Maar vergis je niet. Het is wel de mentaliteit waardoor we vakwerk leveren.

Ben jij toe aan
een leuk team?

Ben jij toe aan een leuk team? Ben jij ook ’n teamworker die houdt van hard werken én van gezelligheid? Dan moet je maar gewoon eens komen kennismaken!

‘De overeenkomst tussen een pittige klus en een krat bier? Je deelt ‘m samen…’

Dat is hét geheim achter ons vakwerk.

Open sollicitatie?
Stuur gerust ons een bericht